PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE S PAINTBALL ALI INDOOR PAINTBALL

Praznovanje rojstnega dne z noro adrenalinskim Paintball ali Indoor Paintball je najboljša dogodivščina, ki jo noben ne pozabi in mu ostane v spominu za vedno. Paintball in Indoor Paintball sta igri pri katerih se streljate z Paintball Markerji (replika puške) in s pravimi barvnimi metki ali z Indoor Paintball Markirji (replika puške) in z novimi tehnološko dovršenimi  Paintball G-balls kroglicam, ki pa so iz pene in tako bolj varne in higienične. Z izstrelki Indoor paintball in  Paintball kroglicam, nasprotnika izločimo z igrane igre.

Kateri je za vas najboljši in za rojstnodnevne zabave? Indoor Paintball (notranji poligon) ali Paintball (zunanji poligon). Obe igrane igre imata veliko možnosti za vašo vrhunsko zabavo, nepozabno praznovanje rojstnega dne, saj ima vsak poligon (indoor, outdoor) svoje prednosti in možnosti, da se pozabavate z vašim teamom. Igri Paintball in Indoor Paintball sta primerni za dečke kot za deklice (moški in ženske).

Oba poligona vam ponujata noro nepozabno doživetje, da se pomerite s svojimi prijatelji, sošolce/sošolke, sodelavci kot Team building, z družino, manjšo skupino, priredite fantovščino/dekliščino ali pa pridete v svojem prostem času in se sprostite. Tukaj se pomerite kdo ima boljšo taktiko v igri, načrtovanje, strategijo, kdo je najboljši strelec in se naučite igranja iger v  teamskem duhu.

PREDNOSTI PAINTBALL IN INDOOR PAINTBALL

Zabavna igra na prostem! Paintball (outdoor poligon) zunanji poligon ima veliko prednosti, ker se noro zabavamo v naravnem okolju, kjer nas z vseh straneh obdarja narava. Tudi zunanji poligoni so zelo čisti in varni predvsem zaradi Paintball kroglic. Tukaj se uporablja visokokakovostne, ekološko polnjene in biološko razgradljive Paintball kroglice. Paintball kroglice so v vodi topne, zato se  enostavno sperejo z oblačil in so predvsem varne. Z malo dežja, so zunanji poligonu predvsem čisti, ker voda spere vso barvo.

 

Indoor Paintball (notranji poligon) ima prednost, da se lahko vrhunsko zabavamo v prav vsakem vremenu, kar pomeni, da nam dež, sneg, mraz, veter ne predstavlja ovire. Indoor poligon pa je tudi varnejši, ker se na Indoor poligonu ne strela z običajnimi Paintball kroglicam, ampak se na Indoor Paintball (notranjem poligonu) igra z novimi tehnološko dovršenimi Indoor Paintball G-balls kroglicam, ki pa so iz pene in tako bolj varne in higienične. Tako na notranjem poligonu ni umazanije, špricanja in s tem je varnost na  samem poligonu še bolj prisotna.

OPREMA ZA PAINTBALL

Na Paintball (zunanji poligon) se uporablja najboljša oprema. Vsak igralec za igrano igro dobi:

 • Naglavna Maska (za zaščito obraza, oči, ušesa)
 • Kombinezon (za zaščito in razlikovanje ekip)
 • Zaščitne rokavice
 • Body armor-ščit za telo
 • Marker Paintball (replika puške)
 • Paintball barvne kroglice

OPREMA INDOOR PAINTBALL

Na Indoor Paintball (notranji poligon) se uporablja najboljša oprema. Vsak igralec za igrano igro dobi:

 • Naglavna obrazna Maska (pomembno je da se vam maska lepo prilega in vam ni prevelika, ščiti pred direktnim zadetkom v glavo ali obraz, maska ima dvojno steklo, kar prepričuje rosenju maske)
 • Paintball G-balls penaste kroglice (tehnološko dovršene nove penaste kroglice, predvsem varne, neboleče, higienične)
 • Body armor-ščit za telo (je za dodatno zaščito prstnega in hrbtnega predela)
 • Paintball Indoor Marker (replika puške- so zelo zanesljive, vedno in redno pregledane in servisirane, so čisto preproste za igranje)
 • Dres ali Kombinezon Paintball Indoor(dres je zaščitna obleka, ki vas obvaruje pred zadetkom, je za prepoznavanje igralcev v nasprotni ekipi)
 • Digitalna zastavica (zasedenje zastavice na določeni točki)

Indoor Paintball

 

ŠTEVILO IGRALCEV V IGRI PAINTBALL IN INDOOR PAINTBALL

Pri vsaki igri Paintball in Indoor Paintball je število igralcev odvisno od:

 • Velikosti poligona
 • Število poligonov
 • Zunanji ali notranji poligon (kjer igramo)

 

Pri Paintball (zunanji poligon) je minimalno število igralcev 6, maksimalno število igralcev 50 oziroma je odvisno od velikosti samega zunanjega poligona in kapacitete opreme.

Pri Indoor Paintball (notranji poligon) je minimalno število igralcev 6, maksimalno število igralcev je 30 oziroma je odvisno od velikosti notranjega poligona in kapacitete  opreme.

 

Pri Paintball Ljubljana pa vam ponujajo najbolj  taktične in premišljeno postavljene zunanje Paintball  poligone v izmeri 4000m2. Lahko izbirate med poligonom z UV lučkami, nočnim poligonom. Za večje skupine pa so poligonu postavljeni tako, da se jih da združiti in tako bo vaša ne pozabna izkušnja še bolj doživeta, ki si jo boste zapomnili za vedno.

Na UV poligonu vam dajo Markirke(oblačilo), ki se svetijo pod UV lučmi, tako igralci  vidijo nasprotno ekipo in s tem preizkusijo nekaj novega.

Ponujajo pa vam tudi nočni poligon, ki je osvetljen z reflektorji. Poligon je manjši in zelo taktično postavljen. Ovire na samem nočnem poligonu so sestavljene iz balami(slama) in napihljivimi baloni, ki pa se jih da prestavljati in tako prilagoditi samim željam igralcev, s tem pa vam ponudijo spreminjanje poligona in tako bo vaša taktika, borbenost, strategija  še boljša.

 

Pri Paintball Ljubljana vam prav posebno ponujajo INDOOR PAINTBALL, arena se nahaja v najbolj znanem klubu v Ljubljana, klub Cvetličarna ( Kranjčeva ulica 20, zraven hiše POPTV ).

Ponujajo pa vam tudi Indoor poligon, ki je v dveh nadstropjih-spodnji poligon kot plesišče in zgornji poligon- celoten balkon,  in bo s tem  vaša  nora zabava še bolj doživeta.  Profesionalni izurjeni animatorji vam tudi priredijo zabavo in vam dajo glasbo po vašem izboru in tudi zatemnijo prostor, prižgejo laser shov, da se res počutite, da igrate v diskoteki. Priskrbijo prav  poseben Vip prostor, kjer se boste po igrani igri Laser Tag in Indoor Paintball lahko s  svojo družbo, povabljenci, nepozabno pozabavali na svoj način. Praznovanje, koriščenja prostora v klubu Cvetličarna je v vaši lastni režiji. Praznovanje rojstnega dne v Indoor areni pa lahko praznuje vsak ki ima 7+ in se veseli  adrenalinske zabave, ki je še ni doživel, zagotovo takega rojstnega dne še niste imeli in to vam bo za vedno ostalo v spominu.

Če Vas je ta članek prepričal in bo to zabava za vaše prijatelje in družino, je to pravi naslov, da se pozabavate in da bo to vaše nepozabno doživetje, ki si ga boste zapomnili za celo življenje.